Drupal opleiding

Steeds meer organisaties, overheden en bedrijven bouwen hun website op Drupal CMS. Bijkomende opleiding is hierbij vaak noodzakelijk.

Drupal biedt enorme mogelijkheden. Met meer dan 20000 modules en meer dan 2.5 miljoen pagina's op drupal.org is het voor beginnende Drupal ontwikkelaars echter moeilijk door de bomen het bos te zien. Wij kunnen assisteren in de keuze van de meest geschikte modules en de implementatie van layout en bijkomende functionaliteiten. Op die manier kan de IT-dienst van uw organisatie, overheidsinstelling of bedrijf snel op weg gezet worden om zelfstandig de Drupal installatie te beheren.

Begeleiding op maat is uiteraard het meest efficiënt. We stellen dan een programma samen specifiek gericht op de voorkennis en de te bereiken vaardigheden. We trainden reeds webontwikkelaars en IT-personeel van De Kanselarij van De Eerste Minister, FOD Financiën, FOD Binnenlandse Zaken, de Vlaamse Sportfederatie, de Provincie Oost-Vlaanderen, de Stad Gent, het One Laptop Per Child Project, The Reference/Emakina, These Days, DM&S, Dataflow, De Vlaamse Overheid, Hewlett-Packard, V-ICT-OR (De Vlaamse ICT Organisatie), Krimson/Wunderkraut en diverse kleinere organisaties en waren spreker op de internationale Drupal conferenties van Copenhagen en Riga.