Drupal CMS

Een website leeft en evolueert, net als uw organisatie. De inhoud ervan moet dan ook regelmatig aangepast worden.

Met het Drupal content management systeem kunt u zelf op eenvoudige wijze de inhoud van uw site beheren en wijzigen. U kunt de prijzen, promoties, activiteitenkalender, vacatures, aankondigingen, nieuws of agenda aanpassen of producten toevoegen zonder dat daarvoor kennis van website ontwerp, html of programmeertalen nodig zijn.

badge drupal organisation memberVoor haar interactieve websites maakt KOBA gebruik van het Drupal Content Management Systeem (CMS).

Drupal is een enorm uitgebreid database gestuurd CMS systeem voor interactieve communicatie en beheer van websites. De laatste nieuwe mogelijkheden van het internet zijn erin opgenomen. Desondanks is het heel eenvoudig voor de eindgebruiker om er aanpassingen aan zijn website mee uit te voeren. Door het modulaire karakter van Drupal en bijna 20000 beschikbare modules (met extra functionaliteiten) kan een website ook na de lancering heel makkelijk uitgebreid worden met extra opties. Ook uitgebreide interactieve functies voor community websites, social networking, user generated content sites en interactieve website projecten en sites zijn voorzien.

Drupal is van origine een Vlaams project, gestart in 2000 door Dries Buytaert. Ondertussen is het opgeklommen tot de wereldtop van professionele CMS systemen. Meer dan 35000 programmeurs houden het up-to-date met de laatste nieuwe ontwikkelingen op het internet.

Het systeem doorstond een eerste grote test in 2004 toen de Amerikaanse presidentskandidaat Howard Dean het gebruikte voor de coördinatie van zijn campagne. Tegenwoordig illustreert een indrukwekkende lijst referenties de hoge kwaliteit en stabiliteit van het systeem: Yahoo, Ebay, AOL, IBM, NASA, NAVO, Second Life, MTV UK, Harvard, SonyMusic, Amnesty, Warner Bros, Die Zeit, Studio Brussel, VRT, 20th Century Fox, Sir Tim Berners-Lee (de uitvinder van het internet), Het Witte Huis, The Economist, Michael Jackson, Harvard, MIT zijn er maar enkelen van. Meer referenties op http://buytaert.net/tag/drupal-sites.

KOBA past voor u Drupal aan op maat en geeft het een eigen unieke layout met tal van interactieve aspecten en eindeloze communicatie mogelijkheden.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte.